Project Wilgenrijk, Maassluis

Verzorgd alle sloopwerk voor project Wilgenrijk (Woningen, diverse schuren en opstanden) ten bate van de nieuwbouw. Wilgenrijk is een uniek project met landelijk wonen in Maassluis. Meer informatie op www.wilgenrijk.nl

Sonneveld WilgenrijkEcht, ontspannen, Hollands, mooi… dat is wonen in Wilgenrijk. Een nieuw woongebied tussen Rotterdam en Den Haag, nabij Maassluis en natuurgebied Midden-Delfland.

Het woongebied kenmerkt zich door kleinschalige buurtjes in een groene, waterrijke setting. In het grootste deel van het gebied zien we vooral ruime kavels met vrijstaande huizen en twee-onder-één-kap-woningen. Hier en daar staan huizen in een korte rij. Ook is er rond een statige laan een meer rustig stedelijk deel van Wilgenrijk. De Maassluise School – een eigen unieke stijl voor architectuur en buitenruimte in het gebied – zorgt voor eenheid en kwaliteit. Geen huis is straks hetzelfde, terwijl het toch duidelijk familie is. Een complete beleving van wonen en leven, waar ook bijzondere voorzieningen als een hotel en andere comfortabele faciliteiten aan bijdragen.

 

Sonneveld Wilgenrijk

Project Honderdland, Maasdijk

Het slopen van diverse tuinbouwbedrijven tussen Burgemeester Elsenweg en de Maasdijk, beter bekend als ‘Honderland’, ter voorbereiding op het in wording zijnde bedrijven-/industrieterrein.

Sonneveld Projecten
Sonneveld Projecten
Sonneveld Projecten