Geen project te groot of te klein

Trots, maar ook discreet zijn wij als het gaat om onze opdrachtgevers en gerealiseerde projecten.

In de afgelopen jaren heeft Michael een coördinerende en/of uitvoerende rol mogen invullen op de meest uiteenlopende projecten.

Met uiterste zorg en deskundigheid selecteert hij de juiste partners op hen expertise om de opdracht efficiënt, kwalitatief en veilig uit te voeren.

Professioneel en hoogwaardig materieel staat in hoog vaandel en ondersteunt medewerkers en onderaannemers om de projecten zo doelmatig mogelijk uit te voeren. 

jaar ervaring

Projecten

Heeft u een project in gedachten?Laten we samen bouwen!

 

Onze referentie projecten

Trots, maar ook discreet zijn wij als het gaat om onze opdrachtgevers en gerealiseerde projecten.

Honderland, Maasdijk

Het volledige traject hebben wij morgen verzorgen van de sloop vergunningsaanvraag, het slopen van tuinbouwbedrijven tot het schoon en bouwrijp opleveren van ruim 55 hectare grond tussen Burgemeester Elsenweg en de Maasdijk, beter bekend als ‘Honderland’, ter voorbereiding op het in wording zijnde bedrijven-/industrieterrein.

Wilgenrijk, Maassluis

Wilgenrijk is een nieuw stukje Nederland tussen Rotterdam en Den Haag, dicht bij Maassluis, Maasland en het natuurgebied Midden-Delfland. Michael had de eer hier een rol in te mogen spelen en heeft al het sloopwerk uitgevoerd voor het project Wilgenrijk (Woningen, diverse schuren en opstanden) . Wilgenrijk is een uniek project met landelijk wonen in Maassluis. Meer informatie op wilgenrijk.nl

Songrow

Songrow is een wereldwijde marktleider op het gebied van aquariumplanten. Met een breed scala aan onderscheidende soorten en een gepassioneerd team werkt Songrow elke dag weer aan wereldwijde groei. Maatschappelijk verantwoord ondernemen is erg belangrijk voor Songrow en daarom kiezen zij voor de dienstverlening van Michael. Met respect voor duurzaamheid selecteert Michael de beste partij voor het bewerken of verwerken van het afval tot grondstoffen en energie waarmee CO2 uitstoot wordt voorkomen.

Contactgegevens 

Benieuwd naar wat Michael voor u kan betekenen?

Neem dan snel contact op!

Oudecampsweg 35F, 2678NN De Lier

+31 6 22 43 64 54

info@michaelsonneveld.nl

IBAN: NL71 RABO 0340364696

KVK nummer: 27195705

BTW nummer: NL8125.23.891.B.01